Mångsidiga tjänster inom renovering och nybyggnad

Under hela sin existens har Disne Ab varit företaget med mångsidiga byggtjänster, både för dig som bygger nytt, och dig som renoverar.  Byggverksamheten kunde man säga att var det frö som planterades, började gro, och sedan växte upp till det som blev dagens Disne. Trots att vår verksamhet har nått helt andra mått än när vi började och våra tjänster idag breder ut sig över ett flertal andra branscher ligger Disnes rötter fortfarande djupt i byggbranschen, som är fortfarande vårt största verksamhetsområde. Byggande är alltjämt en hjärtesak för oss.

Objekten kan vara stora eller små, höghus och affärsfastigheter eller egnahemshus och stugor. Med vårt heltäckande tjänsteutbud klarar vi allt från det första spadtaget till det sista svepet med trasan innan leveransen. Nyckelfärdiga projekt passar oss lika utmärkt som underleverantörskap i de många detaljarbeten som hör till när man bygger och inreder.

 

Nybyggnadsobjekt

Vi planerar och bygger nytt kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Ett lyckat byggprojekt förutsätter att alla olika skeden framskrider enligt schema och i rätt ordning, och det är någonting vi är bra på. Hos oss hittar du också den rätta ansvariga arbetsledaren för ditt projekt.

När vi bygger nytt kan projekten vara egnahemshus, färdighus, garage, sommarstugor, men vi låter oss definitivt inte heller skrämmas av större projekt som affärsfastigheter och offentliga utrymmen. Vi bygger också husgrunder, gjuter betongkonstruktioner, bygger gjutformar, spikar brädfodring, bygger stommar och metallkonstruktioner, samt installerar husteknik, och tar slutligen hand om inredningen och den finslipning av detaljer som höjer ditt projekt över det ordinära.

Disne Ab:s byggjobbare är finska proffs inom byggbranschen. Vår arbetsledning har både det breda kunnande och de djupa erfarenheter som behövs för att lotsa också dina mest utmanande projekt tryggt i hamn. Disne står för heltäckande service enligt våra principer: ömsesidigt förtroende och en hög kundtillfredsställelse, allt från projektets första penndrag till överlåtelsen.

 

Renovering

Disne kan renovering av lägenheter och fastigheter. Det kan gälla objekt som behöver t.ex. en omfattande totalrenovering, men lika väl kan det handla om renovering av badrum, kök, arbetsutrymmen eller affärsutrymmen, eller varför inte bara målning eller tapetsering av bara ett rum. Hos oss hittar du kunniga målare, tapetserare och plattläggare, alla inom samma väggar som våra andra byggproffs.

En skickligt utförd renovering förlänger livslängden på din fastighet, samtidigt som den säkerställer att huset behåller sitt värde. Vi tar oss an allt inom renovering, från små uppfräschningar av hemmets ytor till massiva totalrenoveringar av hela fastigheter. Låt oss tillsammans uppdatera dina utrymmen till tidsenliga, funktionella och energieffektiva miljöer.

Dessutom, som lite socker på moset har vi sedan flertalet år en unik kunskap och erfarenhet av renovering i historiska objekt och miljöer!

 

Rivning hör också till byggandet

Vi tar gärna hand om också dina rivningsarbeten, båda sådana som gäller hela byggnader och mindre byggnadsdelar. Vi skyddar alltid omsorgsfullt omgivningen och de delar av huset som ska bevaras, och själva rivningsarbetet utför vi enligt alla tänkbara krav och förordningar som gäller arbetssäkerhet och miljöskydd.

 

Rivningsobjekten kan t.ex. vara:

  • Affärsfastigheter
  • Höghus, radhus, egnahemshus
  • Stugor, skjul, gårdsbyggnader, terrasser
  • Lägenhetsrenoveringar, badrumsrenoveringar
  • Planering, rivning av det gamla, bygga nytt

Vårt låsvaruhus har de rätta lås- och nyckelreservdelarna till just din bil. 24/7.

Vårt låsvaruhus står till tjänst med allt som gäller bilnycklar och lås. Varje dag, oavsett tid och plats.

Ta kontakt, lämna feedback, be om offert…

4 + 2 =