Fujitsu ilmalämpöpumput

Fujitsu ilmalämpöpumput voidaan asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin kohteeseen. Ilmalämpöpumppu valitaan aina kohteen koon ja lämmitys- tai viilennystarpeiden mukaan. Fujitusun ilmalämpöpumpuista löytyvät mallit niin suuriin kuin pieniinkin kiinteistöihin. Mieltä saat kaikki Fujitsu ilmalämpöpumput ja lämmitysrtatkaisut, kotiin, mäkille tai työpaikalle. Teemme myös ilmalämpöpumppujen huollot ja asennukset kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

Kysy lisää, tilaa huolto, pyydä tarjous!

Seinämalliset

Seinälle asennettavat ilmalämpöpumput ovat yleisimpiä kotien jäähdytyksessä ja lämmityksessä. Fujitsun seinämalleista löytyy ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten kerrostaloasunnon jäähdytyksestä kuin suuremman toimiston tai liiketilan lämmityksestä ja jäähdytyksestä.

Kattomalliset

 Kattomalliset ilmaläpöpumput soveltuvat parhaiten liiketiloihin ja atk-tiloihin. Niiden vahvuutena on tehokas jäähdytys- ja lämmitysominaisuus.

Multi Split

Fujitsun Multi Split -ilmalämpöpumppujärjestelmät on suunniteltu tuottamaan lämpöä useampaan tilaan kerralla.

Multi Split -järjestelmä perustuu yhden ulkoyksikön ja 2-4 sisäyksikön kokoonpanoihin. 8-Multi järjestelmään voidaan liittää 2-8 sisäyksikköä

Lattiamalliset

Lattiamalliset ilmalämpöpumput asennetaan pääsääntöisesti paikkoihin, joihin muun tyyppiset laitteet eivät sovellu. Monissa tiloissa ilmastointilaitetta ei voida asentaa seinälle tai kattoon. Syynä voi olla esimerkiksi se, että laitetta ei haluta näkyvästi esille. Tällaisissa tilanteissa sopiva ratkaisu voi olla lattiamalli, joka voidaan asentaa näkymättömiin esim. parven tai ikkunan alle.

Kasettimalliset

Kasettimallinen sisäyksikkö sopii erinomaisesti tiloihin, joissa lämpöpumpun halutaan olevan mahdollisimman huomaamaton. Asennuksessa ilmalämpöpumppu upotetaan kattoon, ja kattopintaan jää näkyviin vain tyylikäs ja vähäeleinen paneeli.

Fujitsu General kattokasetti soveltuu sekä jäähdytykseen että lämmitykseen, ja niitä käytetään niin toimistoissa, kokoustiloissa, ravintoloissa kuin asunnoissakin.

Suurtehopumput

Fujitsun suurtehoilmalämpöpumput on suunniteltu vaativien hallien ja toimistojen lämmitykseen, viilennykseen sekä serveritilojen jäähdytykseen.

Katto-/lattiamalliset

Fujitsun ABYG**LV-sarja tarjoaa joustavuutta ilmalämpöpumpun sisäyksikön asennukseen. Yksikkö voidaan asentaa joko lattiatasoon tai kattopintaa vasten.

Kanavamalliset

Kanavamallin sisäyksikkö asennetaan useimmiten alaslasketun katon sisään. Etuna tällöin on, että laite on lähes täysin huomaamaton; huonetilaan jää näkyviin vain puhallus- ja imuritilä. Kanavamallisen laitteen puhallusilma voidaan myös kanavoida useisiin huoneisiin.

Vrf Airstage- pumput

Fujitsun tehokkaat VRF Airstage -ilmalämpöpumput jäähdyttävät ja lämmittävät erilaiset tilat suurista rakennuksista yksityisasuntoihin – tehokkaasti mutta miellyttävästi.