LVI-palvelut asumisen laatua ja energiatehokkuutta

 

LVI-palvelut eli talotekniikan palvelut ovat yksinkertaisimmillaan miellyttävien asumisolosuhteiden luomista ja asumisen arjen helppoutta. LVI-palvelut ovat näin ollen yhteisnimitys kiinteistön ja siihen liittyvien tilojen teknisten palveluiden, järjestelmien ja laitteiden kokonaisuudelle. Talotekniikka kattaa myös kiinteistön energiankäytön tehokkuuden ja ympäristövaikutukset, sekä tilojen käyttömukavuuteen liittyvät tekijät. Näitä ovat muun muassa ilmanvaihto, lämpö, energia, valo sekä tiedon välittäminen. Talotekniikkaan luetaan myös jäähdytys-, kulunvalvonta-, tele- ja data- sekä palontorjuntajärjestelmät.

 

LVI-palvelut Disnestä

Disnestä saat kaikki tarvitsemasi LVI-palvelut, huolto-, korjaus- ja asennustöineen ammattitaidolla ja luotettavasti. Teemme mm. lämmitys-, jäähdytys-, käyttövesi-, ilmanvaihto- ja viemäröintityöt vuosien kokemuksella. Kauttamme saat kaikki tarvikkeet, asennukset sekä käytönopastuksen. Tyypillisiä esimerkkejä LVI-töistä ovat putki- ja ilmanvaihtolaitteiden puhdistus, mittaus, säätäminen ja huolto, lämmitysjärjestelmään tai -kattilaan liittyvät työt sekä öljypolttimen huolto.

 

IV-työt

 

LVI-palvelut pitävät sisällään ilmanvaihdon palvelut. Ilmanvaihdolla luodaan tilojen käyttäjille toimivat ja viihtyisät olosuhteet, olipa sitten kyseessä koti, työpaikka tai julkinen rakennus. Tilan koosta ja käyttötarkoituksesta riippumatta ilmanvaihtoon panostaminen on aina kannattavaa. Puhdas sisäilma on yksi hyvinvoinnin perustekijä, jolla on suuri merkitys mm. ihmisen vireytilaan sekä koettuun tilan viihtyvyyteen. Disnen Oy on ammattitaitoinen ja uusimmat tekniikat hallitseva IV-urakoitsija. Tarjoamme kokonaisvaltaisia remontteja mutta teemme myös pienempiä IV-huoltoja sekä IV-mittauksia ja -säätöjä.

LVI-työt

 

LVI-palvelut kattavat kaikki LVI-urakan osa-alueet. Toteutamme LVI-töitä sekä uudisrakennuksiin että remonttikohteisiin. Käytäme LVI-urakoissa uusimpia ratkaisuja, joilla voidaan tehostaa kiinteistön talotekniikkaa ja säästää kustannuksissa. LVI-töihin voidaan yhdistää myös automaatiotyöt. Laajamittaisten urakoiden lisäksi teemme LVI-huoltoa, kuten putkistovuotojen korjauksia, lämmitysjärjestelmän vikakorjauksia ja ilmastoinnin perushuoltoja. Meiltä saat apua, kun vesi ei tule tai kun vesi ei mene.

Lämmitysjärjestelmät

 

Oletpa valitsemassa viilennys- tai lämmitysjärjestelmää uuteen kiinteistöön tai uusimassa vanhaa lämmitysjärjestelmää, meiltä saa neuvoja ja tietoa sinulle sopivan lämmitysjärjestelmän valinnassa. Disnestä saat Kokonaisvaltaiset lämmitys- ja jäähdytysratkaisut pieniin ja suuriin kiinteistöihin. Kohteitamme ovat niin omakotitalot, paritalot, loma-asunnot, kuin kerros- ja rivitalot, unohtamatta liikekiinteistöjä ja julkisia rakennuksia.

Ota yhteyttä
Ville Inkinen
puh. 0400 782 385
ville.inkinen(at)disneoy.com

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.