Bosch maalämpöpumppu Turku

Maalämpöpumpun hankintahinta voi aluksi hirvittää. Kannattaa kuitenkin muistaa, että investointi maksaa itsensä takaisin 10–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. Ainoat sähkökustannukset syntyvät kiertovesipumpun toimintaan vaadittavasta energiasta. Bosch maalämpöpumput ovat erittäin tehhokkaita A-luokan kiertovesipumppuja. Tämä minimoi lämpöpumpun sähkönkulutuksen ja maksimoi säästön.

 

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Matkapuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Patentoitu scroll-kompressori on luotettava

Bosch maalämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden perusteella arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on optimoitu pienimpiä yksityiskohtia myöten ja äänitasoltaan hiljainen. Maksimi menoveden lämpötila on 65 astetta.

Maalämpöjärjestelmä on oikein suunniteltuna erittäin kustannustehokas lämmitysratkaisu kaiken kokoisiin taloihin ja kiinteistöihin. Jotta järjestelmä toimii mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa suunnitteluun panostaa jo alkuvaiheessa ja kääntyä ammattilasien puoleen.

 

Bosch  Compress 7000i

Bosch Compress 7000i on varustettu kierroslukuohjatulla kompressorilla. Se säätää tehoaa portaattomasti. Siksi se toimii optimaalisesti vaihtelevissa sääoloissa. Bosch maalampöpumput eivät koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Jatkuva käynti ilman tarpeettomia pysäyksiä tarkoittaa hiljaista ääntä, pienempää kulutusta ja pidempää käyttöikää. Silti teho riittää myös kylmimpinä päivinä, eikä lisäsähköä tarvita.

Compress 7000 LWM

Invertteriohjattu Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Bosch maalämpöpumput työdyntävät viimeisintä tekniikkaa. Compress 7000 LMW:n kierroslukuohjattu kompressori vaihtaa tehoaan portaattomasti välillä 3–12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti suomalaisissa sääolosuhteissa. Compress 7000 LWM -maalämpöpumpulla on energialuokitus A +++. Malli soveltuu loistavasti paitsi uudisrakennuksiin, myös saneerauskohteisiin.

 

Riittävästi lämmintä käyttövettä

Bosch Compress 7000:ssa on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja, jonka avulla saadaan tuotettua jopa 285 litraa 40-asteista käyttövettä. Uuden tehokkaan varaajan ansiosta käyttövedentuotto on omaa luokkaansa. Älykäs ohjausjärjestelmä huolehtii käyttöveden ja lämmityksen tarpeesta käyttötavan mukaan.

Compress 5000 LW/M

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumpun sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen. Voit valita kahden mallin väliltä. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous