Sisustussuunnittelu Turku

Haluaisitko tehdä remonttia, mutta et tiedä mitä tekisit? Sisustuslehdet pursuavat erilaisia sisustusideoita ja kaupat ovat täynnä toinen toistaan ihanampia sisustusmateriaaleja. Vaihtoehtojen paljoudesta on voi olla vaikea löytää omaansa. Vai onko kiireinen aikataulu tai kauppojen hankala saavutettavuus esteenä erilaisten vaihtoehtojen tarkastelulle ja kauppojen kiertämiselle? Joskus voi olla vaan piristävää kysyä vinkkejä ulkopuoliselta, joka näkee tilan uusin silmin. Sisustussuunnittelu toimii remontin tukena ja auttaa löytämään itselleen mieleiset materiaalit ja värit.

Esteettömyys ja esteettisyys ovat sisustussuunnittelun peruspilareita, joiden päälle kaikki rakentuu. Tavoitteenamme on luoda tiloja, jotka ovat viihtyisiä ja joissa on helppo toimia ja liikkua. Parhaimmillaan tila joustaa ja toimii erilasissa elämäntilanteissa ja on muunneltavissa elämäntilanteen tai tarpeen muuttuessa.

Sisustussuunnittelu voi pitää sisällään koko kodin suunnittelun tai esimerkiksi yhden huoneen suunnittelun, suunnitelman laajuus muokkautuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Sisustussuunnittelu alkaa tapaamisella, jonka tarkoituksena on selvittää asiakkaan toiveet, tarpeet ja käytettävissä oleva budjetti. Suunnittelu voi sisältää esimerkiksi tilaratkaisujen, pintamateriaalien, kiintokalusteiden suunnittelua sekä kalustamista. Työn sisällön laajuuteen vaikuttaa asiakkaan tarpeet suunnittelulle.

 

Asunnon myyntistailaukset

Teemme myös asunnon myyntistailauksia ja siivouksia. Stailauksella ja pienellä pintaremontilla voi olla joskus suurikin merkitys asunnon myynti- tai vuokrausajan sekä siitä saadun hinnan kanssa. Meiltä saat joko pienen stailauksen tai kokonaisvaltaisen asunnon myyntikuntoon laittamisen kohteeseesi.

Stailaus 1
Stailauksessa käytetään asiakkaan omia tavaroita. Järjestelemällä ja poistamalla ylimääräisiä tavaroita tehdään tilasta näyttökuntoinen. Siivouspalvelut voit halutessasi ostaa meiltä erikseen.

Stailaus 2
Stailauksessa käytetään asiakkaan omia tavaroita sekä lainatavaroita. Tavaroita järjestelemällä, turhia poistamalla sekä lainatavaroita käyttämällä luodaan tilaan näyttöön sopiva tunnelma. Siivouspalvelut voit halutessasi ostaa meiltä erikseen.

Stailaus 3
Stailaus voidaan haluttaessa tehdä pelkillä lainatavaroilla. Seinien maalaus tai tapetointi tehdään tarpeen mukaan. Haluttaessa voidaan uusia myös muita pintoja. Pakettiin kuuluu siivous.

Stailaus 4
Stailauksessa siistitään piha tai parveke. Nurmikko ja kuivuneet kasvit leikataan. Terassille tai kukkapurkkeihin tuodaan tarvittaessa uudet kukat ja terassia voidaan somistaa esineillä ja tekstiileillä. Tähän voidaan sisällyttää myös terassin ja ikkunoiden pesu.

 

Ota yhteyttä
Tarja Oikarinen
puh. 040 680 4950
tarja.oikarinen(at)disneoy.com

Kysy lisää sisustussuunnittelusta

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.