Siivouspalvelut

Monipuoliset siivouspalvelut Varsinais-Suomessa.

Disne on kokenut ja monipuolinen siivouspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti. Kotiin, yrityksille ja taloyhtiölle.

Kotisiivous: Lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen

Disnen siivouspalvelut tarjoaa luotettavia kotisiivouspalveluita, jotka helpottavat arjen askareita ja antavat sinulle enemmän aikaa nauttia elämästä. Ammattitaitoiset siivoojamme hoitavat siivouksen ammattiylpeydellä ja pitävät huolen, että saat joka kerta tutun siivoojan, joka tuntee kotisi yksityiskohdat ja erityistarpeet. Räätälöimme siivouksen aina juuri sinun tarpeidesi mukaan. Saat kotiisi viikkosiivouksen tai perusteellisemman siivouksen esimerkiksi kerran kuukaudessa. Voimme myös auttaa kausi- ja suursiivouksissa tarpeen mukaan.

Mitä siivouksesi voisi sisältää:

  • Imurointi ja lattioiden pyyhintä
  • Ikkunanpesu
  • Pyykinpesu
  • Muuttosiivous
  • Mattojen tamppaus

Meillä voit myös hyödyntää Varha:n palveluseteliä.

Kotipalvelut: Laaja valikoima apua kodin askareisiin

Tarvitsetko apua muissakin kodin askareissa? Disne tarjoaa monipuolisia kotipalveluita, jotka helpottavat elämääsi. Voimme auttaa kaappien järjestelyissä, verhojen vaihdossa, huonekalujen siirrossa, pienissä kodin korjaustöissä ja paljon muussa. Tarjoamme myös apua pihanhoitoon ja vaikka kaupassa käyntiin. Lisäksi suoritamme esteettömyysremontteja ja muita suurempia kodin remonttitöitä luotettavasti ja ammattitaidolla.

Porrassiivous: Viihtyisät ja turvalliset yhteiset tilat

Disnen siivouspalvelut pitävät huolta taloyhtiösi yhteisistä tiloista ja porrashuoneesta. Huolellinen ja oikea-aikainen porrassiivous luo viihtyisän ilmapiirin ja varmistaa turvallisen liikkumisen tiloissa. Siistit tilat vähentävät remontointitarvetta ja viestivät hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Luota ammattitaitoisiin siivoojiimme, jotka tuntevat porrashuoneiden erityisvaatimukset ja pitävät ne priimakunnossa. Teemme myös tarvittaessa rappukäytävien vahauksen.

Toimistosiivous: Tehokasta siivousta ammattitaidolla

Tarjoamme kokenutta ja ammattitaitoista toimistosiivousta työpaikallesi. Huolehdimme siisteydestä ja luomme viihtyisän ympäristön asiakkaillesi ja työntekijöillesi. Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan siivousohjelman, joka voi sisältää muun muassa ylläpitosiivouksen, suursiivouksen ja lattian vahauksen. Näin varmistamme tilojen pysymisen kunnossa sekä budjetin hallinnan.

Rakennussiivous: Pitää työmaasi siistinä ja turvallisena

Rakennusaikainen siivous on olennainen osa rakennustyömaan etenemistä ja työturvallisuuden ylläpitoa. Disne tarjoaa rakennussiivouspalveluita, jotka edistävät työntekoa ja pitävät laitteet sekä tilat kunnossa. Huolehdimme myös parakkien säännöllisestä siistimisestä, jotta seuraava rakennusprojektisi voi alkaa sujuvasti.

Loppusiivous

Rakennustyömaan valmistumisen olennainen osa on kunnon loppusiivous. Hyvä loppusiivous varmistaa, että asukas tai uuden toimiston työntekijä voi tuoda tavaransa kohteeseen ja laitaa ne paikoilleen ilman erillistä siivousta. Loppusiivous poistaa rakennuspölyn ja -jätteet sekä valmistaa kohteen sen käyttäjälle.

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri Sinun tarpeisiisi sopiva siivouspalvelu.

Tarja Oikarinen
040 680 4950
tarja.oikarinen@disneoy.com

 

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita Varsinais-Suomen alueella, kattaen muun muassa seuraavat paikkakunnat:

Turku, Naantali, Kaarina, Raisio, Salo, Uusikaupunki, Aura, Paimio, Loimaa, Lieto, Parainen, Masku

Kysy lisää siivouspalveluistamme

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.