Lattiamallinen ilmalämpöpumppu Fujitsu AGYG09-14LV

 

Lattiamallinen ilmalämpöpumppu asennetaan pääsääntöisesti tiloihin, joihin muun tyyppiset laitteet eivät sovellu, tilan muodon  tai sisutuksellisten syiden vuoksi. Monissa tiloissa ilmastointilaitetta ei voida asentaa seinälle tai kattoon. Syynä voi olla esimerkiksi se, että laitetta ei haluta näkyvästi esille  tai sille ei löydy luontevaa paikkaa. Tällaisissa tilanteissa tomiva ratkaisu voi olla lattiamallinen ilmalämpöpumppu, joka voidaan asentaa huomaamattomammin esim. parven tai ikkunan alle. LVCN on tyylikkäästi muotoiltu lämpöpumppu, joka on helppo sijoittaa esimerkiksi kotiin tai toimistoon.

Fujitsun lattiamallinen ilmalämpöpumppu sopii sekä lämmitys- että jäähdytyskäyttöön. Energiatehokas laite on tarkoitettu erityisesti pohjoiseen ilmastoon, sillä se pystyy tuottamaan lämpöä kovillakin pakkasilla; vielä -25°C pakkasilla siitä saadaan 2,5 kW lämmitystehoa.

Ilmalämpöpumpun hiljainen käyntiääni ja ilmavirran tasainen leviäminen tekevät huoneessa oleskelusta miellyttävää, lämmittäen, viilentäen ja poistaen kosteutta ilmasta. Ilmalämpöpumppu kierrättää ilmaa tilassa, jolloin ilma pysyy raikaana. Laite soveltuu hyvin myös multikoneen toiseksi sisäyksiköksi.

Lattiamallinen ilmalämpöpumppu tuo useita asennusvaihtoehtoja

Lattiamallinen ilmalämpöpumppu on helppo asentaa, ja ohut muotoilu mahdollistaa monia erilaisia asennusvaihtoehtija. Sisäyksikkö voidaan upottaa seinään osittain tai kokonaan, jolloin laite saadaan asennettua tilaan huomaamattomasti. Laite sopii hyvin vaikkapa rintamamiestalon yläkertaan, jolloin lattiamallinen ilmalämpöpumppu ei riko ajan hengen mukaista sisustusta, liian modernilla ulkoasullaan, kuten seinäasenteinen pumppu voi tehdä.

 

Hiljainen kaksisuuntainen puhallus

Lattiamallinen ilmalämpöpumppu puhaltaa yhtäaikaisesti ylä- ja alapuhalluksella, lämmittäen huoneen nopeasti ja tehokkaasti. Kun tavoitelämpötila on saavutettu, lämpötilan ylläpito tapahtuu yläpuhalluksella. Yläpuhallus myös estää ikkunasta tulevaa kylmää ilmavirtaa viilentämästä huonetta.

Ilmalämpöpumpun etuja

 • Tyylikäs ja kompakti muotoilu
 • Optimoitu kaksisuuntainen puhallus: yhtäaikainen ylä- ja alapuhallus lämmittää huoneen nopeasti.
 • Ioni- ja antihajusuodatin vakiovarusteena
 • Yhdellä napinpainalluksella lämpötilan pudotus 10 °C ylläpitolämpötilaan, kun huoneet eivät ole käytössä.
 • Laitteita saatavilla kolmessa eri teholuokassa 9-, 12- ja 14-mallit.

Ilmalämpöpumpun teholuokan valintaan vaikuttaa tilan koko ja käyttötarkoitus. Ammattilainen osaa valita oikean kokoisen ilmalämpöpumpun, kohteen tarpee huomioiden. Liian pieni- tai suuritehoisella ilmaläpöpumpulla ei saavuteta ilmalämpöpumpun tuomia etuja tehokaasti. Paras teho saavutetaan ilmalämpöpumpulla, kun pumppua pidetään päällä pidempiä aikoja kerrallaan. Jos pumppua käytetään lyhyitä aikoja kerrallaan, pumppu joutuu käymään täydellä teholla jatkuvasti, mikä kuluttaa pumppua enemmän kuin ns. normaaliteholla käyminen.

Katto- / lattiamalli ABYG18-24LV

Kattoon tai lattiaan sijoitettava ilmalämpöpumppu tuo joustavuutta lämpöpumpun sijoittamiseen. Katto/lattiamalli ABYG**LV  on kompakti ilmalämpöpumppu. joka voidaan asentaa joko lattiatasoon tai kattopintaa vasten. Pystysuuntaisten ja vaakasuuntaisten ilmanohjainten ansiosta ilmavirta saadaan ohjattua juuri haluttuun suuntaan.

Katto-/lattiamalli ABYG**LV
 • Ohut ja kompakti muotoilu
 • 10°C ylläpitolämpötila toiminto
 • Lattiaan tai kattoon asennus
 • Alhainen melutaso
 • Innovatiivinen V-PAM invertteritekniikka
 • Optimoitu ilmavirta pysty-tai vaakasuunnassa
 • Booster-toiminto
 • Optimaalinen ilmanjako auto-swing-toiminnon ansiosta
 • Infrapuna kaukosäädin

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

7 + 12 =

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.