Rakennusliike

Disne Oy on koko historiansa ajan tarjonnut monipuolisia rakennuspalveluita, niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisenkin tarpeisiin. Voidaankin sanoa, että rakentaminen on siemen, josta Disne Oy on lähtenyt itämään. Vaikka toimintamme on vuosien varrella kasvanut ja palveluvalikoimamme laajentunut kattamaan myös muita toimialoja, Disnen juuret ovat edelleen vahvasti rakentamisessa. Rakentaminen onkin edelleen vahvin ja suurin toimialamme ja teemme rakennustyötä täydestä sydämestämme.

Kohteitamme ovat niin pienet kuin suuretkin hankkeet, kerrostaloista ja liikekiinteistöistä omakotitaloihin ja mökkeihin. Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme toimittaa kohteen maarakennustöistä loppusiivoukseen ns. avaimet käteen periaattella tai olla alihankkijana mukana tekemässä tarvittavia yksityiskohtia rakennustyössä tai sisustuksessa.

Rakentaminen uudiskohteissa

Suunnittelemme ja toteutamme uudisrakennusprojektit kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Rakennushankkeen eteneminen oikeassa järjestyksessä, hyvin suunnitellun aikataulun mukaisesti on rakennusprojektin perusta,  joka takaa hyvän lopputuloksen. Meiltä saat myös  vastaavan työnjohtajan palvelut.

Uudisrakennuskohteisiimme kuuluvat mm. omakotitalot, talopaketit, autotallit, kesämökit, mutta myös suuremmat kohteet liikekiinteistöistä julkisiin tiloihin. Toteutamme myös perustustyöt, betonirakenteet, muotti- ja laudoitustyöt, runkorakenteet, metallirakenteet, kattorakenteet sekä talotekniikan ja sisustus- ja viimeistelytyöt.

Disne Oy:n työntekijät ovat suomalaisia rakentamisen ammattilaisia ja työnjohtomme vastaa vankalla kokemuksella projektin johtamisesta. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun saakka, periaatteenamme molemminpuolinen luottamus ja korkea asiakastyytyväisyys.

Rakentaminen remonttikohteissa

Disne Oy on kokenut huoneistojen ja kiinteistöjen remonttien tekijä. Kohteena voi olla yhtä hyvin esim. perusteellinen huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, keittiöremontti, toimitilaremontti tai liiketilojen saneeraus kuin yksittäisen huoneen tapetointi tai maalaustyö. Meiltä saat ammattitaitoiset maalarit, tapetoijat, laatoittajat, rakennusmiehet ja muut rakennusalan ammattilaiset käyttöösi.

Korjausrakentamisella pidennät kiinteistösi elinkaarta ja varmistat sen arvon säilymisen. Teemme korjausrakentamista pienistä pintaremonteista aina kiinteistön peruskorjauksiin. Päivitämme tilasi nykyaikaisiksi, toimiviksi ja energiatehokkaiksi.

Meillä on kokemusta myös historiallisten kohteiden entisöinnistä.

Purkutyöt osana rakentamista

Suoritamme myös erilaisia purkutöitä, niin koko rakennusten purkuja kuin rakennusten osienkin purkuja. Ympäristö ja säilytettävät osat suojataan hyvin, ja purku suoritetaan tarkasti työturvallisuus- ja ympäristöturvallisuussäädöksiä noudattaen.

Kohteitamme:

– Liikekiinteistöt
– Kerrostalot, rivitalot, omakotitalot
– Mökit, vajat, piharakennukset, terassit
– Huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit
– Suunnittelu, vanhan purku, uuden rakennus

Ota yhteyttä
Ville Inkinen
0400 782 385
ville.inkinen(at)disneoy.com

Kysy lisää rakennuspalveluista

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.