Rakennusliike

Disne on koko historiansa ajan tarjonnut monipuolisia rakennuspalveluita, niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisenkin tarpeisiin Varsinais-Suomen alueella. Kohteitamme ovat niin pienet kuin suuretkin hankkeet, kerrostaloista ja liikekiinteistöistä omakotitaloihin ja mökkeihin. Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme toimittaa kohteen maarakennustöistä loppusiivoukseen avaimet käteen periaatteella tai olla vain alihankkijana mukana tekemässä tarvittavia yksityiskohtia rakennustyössä tai sisustuksessa.

Uudisrakentaminen

Disnen ammattitaitoinen tiimi suunnittelee ja toteuttaa uudisrakennusprojektit vankalla kokemuksella kustannustehokkaasti ja etenkin laadukkaasti. Uudisrakennuskohteisiimme kuuluvat mm. omakotitalot, talopaketit, autotallit, kesämökit, sekä suuremmat kohteet liikekiinteistöistä julkisiin tiloihin. Toteutamme myös perustustyöt, betonirakenteet, muotti- ja laudoitustyöt, runkorakenteet, metallirakenteet, kattorakenteet sekä talotekniikan ja sisustus- ja viimeistelytyöt. Tarjoamme myös vastaavan työnjohtajan palvelut.

Remontit ja korjausrakentaminen 

Disne on kokenut huoneistojen ja kiinteistöjen remonttien tekijä. Korjausrakentamisella pidennät kiinteistösi elinkaarta ja varmistat sen arvon säilymisen. Kohteena voi olla esimerkiksi perusteellinen huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, keittiöremontti, toimitilaremontti tai liiketilojen saneeraus tai vain yksittäisen huoneen tapetointi tai maalaustyö. Käytössämme ovat ammattitaitoiset maalarit, tapetoijat, laatoittajat ja muut rakennusalan ammattilaiset.

Myös historiallisten kohteiden entisöinti kuuluu osaamisalueeseemme.

Purkutyöt

Disne hoitaa myös purkutyöt turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Teemme koko rakennusten purkamista sekä osien purkamista Varsinais-Suomen alueella. Noudatamme tarkasti työturvallisuus- ja ympäristöturvallisuussäädöksiä, sekä huolehdimme ympäristön ja säilytettävien osien suojauksesta.

Kohteitamme:

– Liikekiinteistöt
– Kerrostalot, rivitalot, omakotitalot
– Mökit, vajat, piharakennukset, terassit
– Huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit
– Suunnittelu, vanhan purku, uuden rakennus

Ota yhteyttä:
Ville Inkinen
0400 782 385
ville.inkinen@disneoy.com

Kysy lisää rakennuspalveluista

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.