Seinämallinen ilmalämpöpumppu kotiin, mökille ja työpaikalle

Seinämallinen ilmalämpöpumppu on suunniteltu toimimaan kylmissäkin olosuhteissa. Niinpä ne pystyvät tuottamaan lämpöä kovillakin pakkasilla. Ilmalämpöpumppu valitaan aina tilaan ja käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. Ammattilainen osaa mitoittaa tilaan oikean kokoisen ilmälämpöpumpun. Alla voit tutustua Fujitsun seinämallisiin  iilmalämpöpumppuihin.

LZCAN Nordic

Seinämallinen ilmalämpöpumppu LZCAN Nordic tuottaa markkinoiden parhaan SCOP 5.31 ja maksimilämmitystehon 8,9 kW. Lämmöntuotto -25°C pakkasilla on vielä lähes 5kW. Energiatehokkuus on A+++, LZ-malliston edullisimmissakin laitteissa.

 

Siro ja hiljainen

Uudistettu lämmönvaihdin ja tekninen muotoilu tekevät Fujitsusta yhden hiljaisimmista ilmalämpöpumpuista. Siro sisäyksikkö mahdollistaan sen sijoittamisen vaativampaankin ympäristöön. Kaukosäätimestä voidaan tehdä käyntiäänen pudotus -3dB. Hiljaisen  käyntiäänen ansiosta ilmalämpöpumppu voidaan sijoittaa tehokkaasi sisä- ja ulkotiloissa.

 

Ylläpitolämmitys 

Lämpöpumppu on varustettu ylläpitotoiminnolla, joka pitää tilan lämpötilan +10°C asteessa. Ylläpitotoiminto on omiaan esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa, autotallissa tai muussa tilassa, joissa ei oleskella säännöllisesti. Ylläpitolämmityksen avulla tilat pysyvät kuivina,  tekstiilit raikkaina ja lämpö saadaan nopeasti nostettua käyttäen Power Full -toimintoa.

 

Liiketunnistin

Ilmalämpöpumpun sensori tunnistaa liikkeen huoneessa ja säätää lämpöpumpun toimintaa sen mukaisesti. Tyhjä huone tarvitsee vähemmän lämmitys- ja jäähdytys- energiaa.

 

Ajastintoiminnot

Lämpöpumpun neljä ajastintoimintoa mahdollistavat lämpötilan asetuksen juuri oikeaksi ja energiaa säästäväksi. Ilmalämpöpumppu voidaan esiohjelmoida start/stop- toiminnolla, lämpötilan korotuksen tai pudotuksen- toiminnolla tai niiden yhdistelmillä päivä- tai viikkotasolla. Näin voit esimerkiksi viikonloppuisin nostaa ennakkoon mökin lämpötilaa ja laskea automaattisesti kotipumpun lämpötilaa.

 

Etäohjaus (lisälaite)

Etäohjauksella voit muuttaa ilmalämpöpumpun käyttötilaa, lämpötilan asetuksia ja puhallinnopeuksia, matkapuhelimen tai tietoverkon välityksellä. Saat hälytyksen korkeasta tai matalasta huonelämmöstä, sähkökatkosta ja huoltoväleistä. Etäohjaus tuo mukavuutta ja turvaa lämpöpumpun käyttöön.

 

Muut toiminnot

Ilmalämpöpumpun economy-toiminto pudottaa lämpötilaa +/- 1°C. Laitteen kompressori käy osateholla ja käynti- ääni hiljenee noin -3dB. Tällä toiminnolla ilmalämpöpumppu saavuttaa huippusäästön ja kuiskaavan hiljaisen käyntiäänen. Power Full -toiminto on tarkoitettu nopeaan lämpötilan nostoon, laitteessa on automaattikäynnistys sähkökatkon jälkeen ja puhdistus- merkkivalo.

FUJITSU ASYG30-36LM 2,2KW-11,2KW

Fujitsu ASYG30-36LM suurtehoilmalämpöpumppu on suunniteltu vaativien hallien ja toimistojen lämmitykseen, viilennykseen sekä serveritilojen jäähdytykseen.

 

Fujitsu tuottaa lämpöä vielä -30˚C asteen pakkasessa. Fujitsun ylivoimainen suurten tilojen lämmitys tapahtuu normaalin ilmalämpöpumpun tapaan 16-30˚C asteikolla, mutta suuremmalla puhallusteholla. Halleissa ja varastorakennuksissa riittää yleensä matalampi lämpötila.  Ylläpitolämmityksellä +10˚C lämmityskustannukset laskevat jopa puoleen ja nykyisin kylmillään olevat hallit saavat aivan uusia käyttömahdollisuuksia.

Fujitsun suurteho ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös vaativiin jäähdytyskohteisiin kuten serverihuoneet. Laitteet voidaan kytkeä erillisenä tai parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi kaksi laitetta voidaan yhdistää toisiinsa. Yhdistetyt laitteet vuorottelevat käyntijaksoja, tasoittavat tehopiikkejä ja toimivat toistensa varakoneena. Ongelmatilanteessa laitteisto lähettää hälytysviestin haluttuun osoitteeseen (lisälaite). Fujitsu on suunniteltu toimimaan jäähdytyksellä vielä -20˚C pakkasella.

ASYG09-12LLCC

Seinämallinen ilmalämpöpumppu huipputehokkaalla jäähdytyslaitteella viilennät energiatehokkaasti ja nopeasti, olipa kysymyksessä omakoti-, rivi- tai kerrostalo. Normaalikokoisen tilan jäähdytys maksaa vain noin 20-50 snt/vrk. Fujitsun hiljainen käyntiääni mahdollistaa laitteiston asentamisen vaativampiinkin paikkoihin kuten parvekkeet ja terassit.

 

Tehokas ja kompakti

Jäähdyttimen sisä- ja ulkoyksikkö ovat pienikokoisia ja hiljaisia mutta tehokkaita. Markkinoiden siroimmat yksiköt on helppo sijoittaa asunnossa jäähdytykselle parhaaseen paikkaan ja pieni kokoinen ulkoyksikkö sopii helposti myös parvekkeelle tai katoksen päälle.

 

Hiljainen toiminto

Matalan käyntiäänen toiminto takaa miellyttävän hiljaisen ympäristön esimerkiksi makuu- ja työhuoneisiin.

 

Tehotoiminto

Laite toimii 20 minuuttia maksimi-ilma- virtauksellaja kompressorin maksimi- nopeudella. Tehokkaan jäähdytyksen ansiosta huone saavuttaa nopeasti miellyttävän lämpötilan.

 

Hiljainen toiminto

Matalan käyntiäänen toiminto takaa miellyttävän hiljaisen ympäristön esimerkiksi makuu- ja työhuoneisiin.

 

ON-OFF ohjelmoitava ajastin

Voit asettaa ON-OFF tai OFF-ON -ajastimen toimimaan elämänrytmiisi sopivalla tavalla. (Ajan asetus: 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 – – – 9.5, 10, 11, 12 tuntia)

 

Älypuhelinohjain (lisävaruste)

Muuta asetuksia, lämpötilaa ja puhaltimen nopeutta puhelimellasi. Voit asettaa laitteen hälyttämään mikäli lämpötila nousee tai laskee liikaa, sähkökatkoksen sattuessa tai kun huolto on tarpeen.

 

Puhdistuksen merkkivalo

Merkkivalo syttyy, kun laitteen suodattimet ovat likaantuneet. Näin puhdistus ei unohdu ja saat jäähdytys- laitteestasi aina parhaan tehon parhaalla hyötysuhteella, ja ilmanpuhdistus toimii moitteettomasti.

 

Kosteudenpoisto

Fujitsu jäähdytyslaite poistaa huoneistostasi jopa 1.5 litraa vettä tunnissa. Pienempi ilmankosteus tekee sisäilmasta miellyttävämmän ja vähentää merkittävästi pienkasvuston ja homeiden muodostumista.

ASYG18-24-30LF

Fujitsun ASYG18-24-30LF inverter-seinämalli on designiltaan yksinkertainen ja elegantti, ja se sopii hyvin niin toimistotiloihin, ravintoloihin, kauppoihin kuin asuntoihinkin. Ilmalämpöpumppu tuottaa tehokkaasti lämpöä jopa -25°C asteen ulkolämpötilassa.

Ylläpitolämmitys

Laitteessa on lämmityksen ylläpitotoiminto +10°C, jonka saa valittua kätevästi yhdellä napinpainalluksella. Ylläpitotoiminto on sopii käytettäväksi tiloissa, joissa ei oleskella jatkuvasti. Ylläpitolämmitys on omiaan esimerkiksi mökillä ja autotallissa. Ilmalämpöpumppu pitää tilan lämmön +10°C asteessa ja ilma pysyy raikkaana.

 

Lisävarusteina

Ilmaläpöpumppuun on saatavilla lisävarusteina langallinen kaukosäädin (UTY-RNNYM), yksinkertainen, helppokäyttöinen kaukosäädin (UTY-RSNYM), kärkitieto-ohjaus (Päälle/pois) (UTY-XWZX) sekä GSM-ohjain lämpötilan ja muiden toimintojen tekstiviestiohjaukseen.

Slim Nordic Inverter LMCBN

Slim Nordic Inverter LMCBN lämmitysteho säilyy kovissakin pakkasissa, ja ilmalämpöpumpun sulanapito-ohjelma parantaa energiatehokkuutta entisestään. Slim Nordic Onventer LMCBN on tehokas ja hiljainen lämmitys- ja jäähdytyslaite, joka on suunniteltu erityisesti pohjoiseen ilmastoon. Laite antaa tasaisen lämpötilan ja sisäyksikön uudistettu puhallin takaa viileän ja lämpimän ilmavirran tehokkaan leviämisen asunnossa.

 

Suunniteltu lämmittämään

Alhainen käyttölämpötila (-25°C) on saavutettu mm. tehokkaan kompressorin avulla. ASYG09LM:n nimellistehon ollessa 3,2 kW (+7°C) saadaan vielä -15°C lämpötilassa lämmitystehoa sama 3,2 kW.

 

Ylläpitolämmitys

Laitteessa on lämmityksen ylläpitotoiminto +10°C, jonka saa valittua kätevästi yhdellä napin painalluksella.

 

Kompakti sisäyksikkö

LMCB-mallin sisäyksikön mitat ovat vain 268×840 mm, minkä vuoksi se on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Tämän vuoksi se on myös hyvä vaihtoehto, kun halutaan vaihtaa vanha ilmalämpöpumppu uudempaan ja pienempään.

 

Älypuhelinohjain ja WiFi (lisävaruste)

Älypuhelinohjauksen avulla voit muuttaa ilmalämpöpumppusi asetuksia, lämpötilaa ja puhaltimen nopeutta puhelimellasi. Voit asettaa laitteen hälyttämään mikäli lämpötila nousee tai laskee liikaa tai sähkökatkoksen sattuessa.

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.