Rakennusliike

Disne Oy on 2003 perustettu perheyritys, jonka toiminta on vuosien varrella kasvanut muutaman hengen rakennusliikkeestä, monipuoliseksi ja monialaiseksi, kiinteistön kunnossapidon palveluita tarjoavaksi yritykseksi. Tänä päivänä Disne Oy työllistää lähes 60 eri alojen ammattilaista. Disnessä sinua palvelevat mm. rakennusalan, siivousalan, talotekniikan sekä lukitusalan moniosaajat. Monialaisen tiimimme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan kattavia palvelukokonaisuuksia, myös avaimet käteen periaatteella. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt kuin yrityksetkin.

Tilojen esteettömyys ja kaikille käyttäjille turvallisen ympäristön rakentaminen on meille tärkeä asia, olipa kyseessä kodin remontti tai taloyhtiön yhteisten tilojen esteettömyyden parantaminen. Tilojen esteettömyyttä ja esteettömyysratkaisuja mietittäessä apunasi on koulutettu esteettömyyskartoittajamme. Teemme yhteistyötä Turun ammattikorkeakoulun yhteydessä toimivan Neuvontakeskus Kunnonkodin kanssa, jossa voi tutustua erilaisiin kodin estettömyyttä ja arjen toimintoja helpottaviin ratkaisuihin.

Erikoisosaamistamme kiinteistönhuollon ohella on autolukkosepän palvelut, johon meillä on kokemusta jo useamman vuosikymmenen ajalta. Autolukkoseppämme auttaa kaikissa ajoneuvojen lukitukseen ja avaimiin liittyvissä asioissa. Tärkeä osa autolukkosepän työtä on myös auton ovien avaaminen, kun avaimet on jääneet sisälle autoon tai kadoneet kokonaan.

Myymälämme palvelee arkisin kello 8-16 Hallimestarinkatu 26, Kaarina Krossi.

Disnen toimintapolitiikka

Ympäristövastuullinen toiminta on meille tärkeää ja siksi me Disne Oy:ssä seuraamme ja suunnittelemme toimintamme niin, että toimintamme ei kuormita ympäristöä tarpeettomasti, eikä aiheuta vaaraa ympäristölle tai työntekijöillemme. Päämääränämme on toimintamme jatkuva kehitys niin laadun, ympäristövaikutusten kuin työturvallisuudenkin osalta.

Tavoitteenamme on turvata kannattava ja jatkuva liiketoiminta, korkea asiakaspalvelun taso sekä vakaa ja mielekäs työpaikka työntekijöillemme.

Disnen arvot:

  • Työntekijöiden arvostaminen ja oikeudenmukainen kohtelu
  • Asiakaslähtöisyys ja laaja palvelukyky
  • Kotimaisuus ja paikallisuus
  • Liiketoiminnan jatkuva kehittäminen yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa

Toimimme aktiivisesti yrittäjyyden ja oman kotikaupunkimme kehittämiseksi luottamustehtävissä yrittäjäjärjestöissä ja eri toimikunnissa. Haluamme tuoda oman kortemme kekoon alueemme liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseksi.

Palvelumme laadun varmistamiseksi ja toimintamme kehittämiseksi otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit lähettää sitä meille sähköpostilla, etusivun palautelomakkeen kautta tai antaa sitä meille suoraa, palvelutapahtuman yhteydessä.

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.