Disne  – Monialainen kiinteistön kunnossapidon palveluntuottaja

Disne on perheyritys, joka on kasvanut vuosien varrella muutaman hengen rakennusliikkeestä monipuoliseksi ja monialaiseksi kiinteistön kunnossapidon palveluiden tarjoajaksi. Tänä päivänä Disne työllistää kymmeniä ammattilaista eri aloilta, kuten rakennus-, siivous-, talotekniikka- ja lukitusalalta. Laaja-alaisen tiimimme ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua asiakkaillemme, mukaan lukien avaimet käteen -periaatteella toimivat ratkaisut. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin.

Tavoitteenamme on luoda esteettömiä tiloja ja turvallista ympäristöä kaikille käyttäjille, olipa kyseessä kodin remontti tai taloyhtiön yhteisten tilojen esteettömyyden parantaminen. Meillä on koulutettu esteettömyyskartoittaja, joka auttaa suunnittelemaan esteettömyyteen liittyviä ratkaisuja.

Erikoisosaamisemme kattaa myös autolukkosepän palvelut, joissa meillä on useiden vuosikymmenien kokemus. Autolukkoseppämme auttavat kaikissa ajoneuvojen lukitukseen ja avaimiin liittyvissä asioissa. Tärkeä osa työtämme on myös auton ovien avaaminen, kun avaimet ovat jääneet sisälle autoon tai kadonneet kokonaan.

Myymälämme palvelee arkisin klo 8–16 osoitteessa Hallimestarinkatu 26, Kaarina Krossi.

Toimintapolitiikka

Ympäristövastuullinen toiminta on meille tärkeää, ja suunnittelemme ja seuraamme toimintaamme niin, että se ei kuormita ympäristöä tarpeettomasti eikä aiheuta vaaraa ympäristölle tai työntekijöillemme. Tavoitteenamme on jatkuva kehitys laadun, ympäristövaikutusten ja työturvallisuuden osalta.

Pyrimme varmistamaan kannattavan ja jatkuvan liiketoiminnan, korkean asiakaspalvelun tason sekä vakaita ja mielekkäitä työpaikkoja työntekijöillemme.

Arvot

  • Työntekijöiden arvostaminen ja oikeudenmukainen kohtelu.
  • Asiakaslähtöisyys ja laaja palvelukyky.
  • Kotimaisuus ja paikallisuus.
  • Liiketoiminnan jatkuva kehittäminen yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Palautteen vastaanottamiseksi ja palvelun laadun varmistamiseksi arvostamme palautettasi. Voit lähettää palautetta meille sähköpostitse, etusivun palautelomakkeen kautta tai antaa sitä suoraan palvelutapahtuman yhteydessä.

Lukkotavaratalosta löydät auton avainten varaosat ja lukot 24/7.

Lukkotavaratalo palvelee auton avain- ja lukkoasioissa viikon jokaisena päivänä, aikaan ja paikkaan katsomatta.