Suurtehoilmalämpöpumppu ASYG30-36LM

 

Suurtehoilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää suuret ja vaativat kohteet, kuten hallitilat, ravintolat ja serverihuoneet. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

15 + 9 =

Suurtehoilmalämpöpumppu ASYG30-36LM

 

Suurtehoilmalämpöpumppu Fujitsu ASYG30-36LM on suunniteltu vaativien tilojen kuten hallien ja toimistojen lämmitykseen sekä serverihuoneiden jäähdytykseen. Suurtehoilmalämpöpumpun tehokas talvitoimivuus tuottaa lämpöä vielä paukkupakkasillakin ja +10°C ylläpitolämmitys säästää huomattavasti lämmityskustannuksissa. Suurtehoilmalämpöpumpun ansiosta voit ottaa nykyisin kylmillään olevan tilan edullisesti hyötykäyttöön.

 

Suurtehoilmalämpöpumppu tilojen lämmitykseen

Suurtehoilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä vielä -30 ̊C asteen pakkasessa. Suurtehopumpun ylivoimainen suurten tilojen lämmitys tapahtuu normaalin ilmalämpöpumpun tapaan 16-30 ̊C asteikolla, mutta suuremmalla puhallusteholla. Halleissa ja varastorakennuksissa riittää yleensä matalampi lämpötila. Ylläpitolämmityksellä +10 ̊C lämmityskustannukset laskevat jopa puoleen ja nykyisin kylmillään olevat hallit saavat aivan uusia käyttömahdollisuuksia. Molemmissa lämmitystavoissa suurella puhallusteholla, jopa 1400m3/h saadaan lämpö leviämään koko lämmitettävään tilaan tasaisesti eikä lämpökerrostumia synny. Laitteen lämmityksen energialuokka on A+ ja vuosihyötysuhde huikea SCOP 4.2, huipputehon ollessa 11.2kW. Laite on suunniteltu lämmittämään ja viilentämään 500-1500m3 tilat.

Jäähdytykseen

Suurtehoilmalämpöpumpun laitteet voidaan kytkeä erillisenä tai parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi kaksi laitetta voidaan yhdistää toisiinsa. Yhdistetyt laitteet vuorottelevat käyntijaksoja, tasoittavat tehopiikkejä ja toimivat toistensa varakoneena. Ongelmatilanteessa laitteisto lähettää hälytysviestin haluttuun osoitteeseen (lisälaite). Fujitsu on suunniteltu toimimaan jäähdytyksellä vielä -20 °C pakkasella.

Yleisten tilojen, ravintolasalien ja muiden suurten tilojen viilentäminen onnistuu helposti 10kW jäähdytysteholla. Ilmanohjaimen avulla saadaan viileä ilma leviämään tilassa aina 20 m etäisyyteen, mistä se laskeutuu alas ilman häiritsevää vedon tunnetta. Hyvä energiatehokkuus A++ ja kylmäkerroin 6.4 parantavat asiakkaiden ja työntekijäiden viihtyvyyttä, niin kylminä kuin kuuminakin jaksoina. 

 

Ohjaus

Fujitsu ASYG30/36LM etäohjaus on mahdollista liittää osaksi tietoverkkoa jolloin sitä voidaan ohjata verkon tai mobiilisovelluksen kautta. Omalla kaukosäätimettä voidaan tehdä monipuolisten ajastusohjelmien lisäksi myös käyntiäänen pudotus -3dB.

 

Muut ilmalämpöpumpun toiminnot

  • Power Full -toiminto on tarkoitettu nopeaan lämpötilan nostoon.
  • Automaattikäynnistys sähkökatkon jälkeen.
  • Liikesensori ohjaa lämmitystä ja jäähdytystä paikalla olijoiden mukaan, kun tila on tyhjillään energiaa kuluu vähemmän.
  • Puhdistustarpeen merkkivalo varmistaa säännöllisen puhditusvälin ja samalla laitteen toimivuuden. Puhdistamaton pumppu ei tuota parasta hyötyä lämmityksessä ja viilennyksessä. Lisäksi keräänytnyt lika voi aiheuttaa laitteen käyntihäiriöitä. 
  • Economi- toiminto säästää lämmityskuluissa n.5%.