Inredningsplanering som stöd för renovering

 

Det vore roligt att renovera, men hur? Inredningstidskrifterna svämmar över av olika idéer och butikerna med inredningsmaterial, det ena härligare än det andra. Alternativen är så många att det blir svårt att hitta det som känns som eget. Å andra sidan kanske problemet ligger i överfulla kalendrar och svårigheter att ta sig till butikerna för att se vad marknaden har att bjuda på?

Ibland kan det också kännas bra att jämföra sina egna tankar med en utomstående person som kan se dina utrymmen med helt nya ögon. Inredningsplanen fungerar som ett stöd för din renovering och hjälper dig att hitta de material och de färger du bäst tycker om.

Hinderfrihet och estetik är vad man kunde kalla inredningsplaneringens grundpelare, dem som allt vilar på. Vårt mål är att skapa dig utrymmen som är trivsamma och lätta att leva och röra sig i. I bästa fall är dina utrymmen både flexibla och fungerar i livets alla olika lägen. Hemmet ska ju kunna anpassas till förändrade livssituationer och behov.

Inredningsplanering kan betyda allt från en totalplanering av hela hemmet till t.ex. ombyggnad i ett enda rum i lägenheten, och omfattningen utgår alltid från kundens behov. Planeringen börjar med ett möte mellan kunden och planeraren. Mötet har som mål att fastställa kundens önskemål, behov och budget. Planeringen kan innehålla t.ex. planering av utrymmeslösningar, ytmaterial, fasta möbler, eller utrymmesmöblering. Uppdragets omfattning utgår från kundens behov.

 

Styling av bostad inför försäljning

Vi sysslar också med styling och städning av bostäder inför försäljning. Styling tillsammans med en lätt ytrenovering kan ofta ha en stor betydelse vid både försäljning eller uthyrning, och även inverka på priset. Vi står till tjänst med allt från lätt styling till fullständig renovering för att ställa din bostad i bästa tänkbara försäljningskondition.

Styling 1

Vi använder kundens egna möbler och föremål. Genom att möblera om och avlägsna onödiga föremål ställer vi lägenheten i visningsskick. Om du vill kan du dessutom separat köpa städtjänster av oss.

Styling 2

Vi använder även i detta fall kundens egna möbler och saker, men kompletterar dessutom med låneföremål. Genom att möblera om och avlägsna onödiga saker, samt piffa upp helheten med lånade föremål skapar vi rätt stämning för visningarna. Om du vill kan du dessutom separat köpa städtjänster av oss.

Styling 3

Om du vill kan vi göra hela stylingen med låneföremål. Vid behov målar eller tapetserar vi väggar, och om du vill kan vi också förnya andra ytor i lägenheten. Detta paket innehåller också städning.

Styling 4

Vi snyggar till gårdsplanen eller balkongen. Vi klipper gräsmattan och beskär växter och plantor. Vid behov fyller vi terrassen eller dina blomkrukor med prunkande, fräscha blommor, och dessutom kan vi dekorera med föremål och textilier. Paketet kan dessutom utvidgas till att omfatta även tvätt av terrass och fönster.

Vårt låsvaruhus har de rätta lås- och nyckelreservdelarna till just din bil. 24/7.

Vårt låsvaruhus står till tjänst med allt som gäller bilnycklar och lås. Varje dag, oavsett tid och plats.

Ta kontakt, lämna feedback, be om offert…

10 + 9 =