Kort om Disne Ab

Disne Ab är ett familjeföretag, grundat 2003. Företagets verksamhet har under årens lopp vuxit från ett byggföretag med bara några anställda till ett mångsidigt flerbranschföretag som idag erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom fastighetsunderhåll. Idag sysselsätter Disne Ab nästan 40 experter inom olika områden. Disne står till tjänst med kunniga experter inom bland annat bygg, städning, husteknik och låsning. Tack vare vårt mångsidiga expertteam kan vi erbjuda våra kunder en heltäckande service och ett brett utbud av tjänstepaket, även med nyckelfärdiga lösningar. Vi har kunder såväl i privata hushåll, husbolag som företag.

Hinderfria utrymmen och trygga byggnader för alla och envar är något vi tycker att är en speciellt viktig sak, vare sig det gäller vid husrenoveringar eller vid förbättring av hinderfriheten i husbolagets allmänna utrymmen. I vårt team ingår en utbildad kartläggare för hinderfrihet och rörelsehinder. Vi samarbetar dessutom med rådgivningscentralen Kunnonkoti som verkar i anslutning till Åbo yrkeshögskola. Där finns det möjlighet att bekanta sig med olika lösningar som förbättrar hinderfriheten i hemmet och som samtidigt underlättar din vardag.

Vid sidan av fastighetsunderhåll och -vård har vi med en erfarenhet som sträcker sig över ett stort antal år ett unikt specialkunnande inom billåssmedstjänster. Vår billåssmed står till tjänst i alla ärenden som berör låsning och nycklar för alla typer av fordon. En viktig del av billåssmedens arbete är att låsa upp bildörrar när nycklarna ligger hemma eller blivit kvar i bilen.

Disnes policy

Miljöansvaret är något vi brinner för. Därför följer vi på Disne Ab upp vår verksamhet och planerar den så att den inte ska leda till onödig miljöbelastning, och inte heller orsaka skada på omgivningen eller våra arbetstagare. Vårt mål är att kontinuerligt utveckla vår verksamhet, såväl beträffande kvalitet, miljöeffekter, som arbetssäkerhet.

Vår målsättning är att säkerställa en lönsam och långsiktig affärsverksamhet, en hög kvalitet på kundbetjäningen, samt att vara en stabil och meningsfull arbetsplats för våra anställda.

Disnes värden:

  • Visa arbetstagare uppskattning och bemöta dem rättvist
  • Kundorientering och en bred serviceförmåga
  • Att vara en inhemsk och lokal aktör
  • Kontinuerlig utveckling av affärsverksamheten tillsammans med personal och kunder

Vi jobbar aktivt i olika förtroendeuppdrag och utskott för att utveckla företagsamheten i vår hemstad. Vi vill bära vårt strå till stacken för att utveckla näringsmöjligheterna inom vår region.

Det är viktigt för oss att kontinuerligt säkerställa vår kvalitet och utveckla vår verksamhet. Därför ser vi gärna fram emot feedback från dig. Skicka in dina tankar alternativt per e-post, med feedbackblanketten på vår startsida eller ge den direkt till oss i samband med att vi betjänar dig.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row]

Vårt låsvaruhus har de rätta lås- och nyckelreservdelarna till just din bil. 24/7.

Vårt låsvaruhus står till tjänst med allt som gäller bilnycklar och lås. Varje dag, oavsett tid och plats.

Ta kontakt, lämna feedback, be om offert…

5 + 3 =

[/et_pb_section]