Bosch Ilmavesilämpöpumput tuottavat selvää säästöä

Jos korvaat ilmavesilämpöpumpulla esimerkiksi öljylämmitysjärjestelmän, sijoitus maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5–7 vuoden kuluessa. Ilmavesilämpöpumppu ei tarvitse lainkaan porakaivoa, minkä vuoksi säästät myös asennuskustannuksissa. Useiden patentoitujen innovaatioiden ansiosta Compress 6000 AW -Bosch ilmavesilämpöpumput ovat on yksi luokkansa energiatehokkaimmista laitteista. Niiden korkea vuosihyötysuhde varmistaa, että kotitaloutesi säästää merkittävän määrän energiaa.

Teho säätyy tarpeidesi mukaan

Compress 6000 AW -ilma-vesilämpöpumpun suljettu jäähdytyspiiri on varustettu invertterillä, mikä on yksi syy laitteen tehokkuuteen. Invertteri ohjaa lämpöpumpun antotehoa tarpeen mukaisesti. Tämä säästää sähköä ja optimoi vuosihyötysuhteen erityisesti keväällä ja syksyllä, kun täyttä lämmitystehoa ei tarvita.

 

Säästää tilaa ja toimii hiljaisesti

Asennuspaikan löytäminen Compress 6000 AW -laitteelle on helpompaa kuin luuletkaan. Pienen kokonsa ansiosta lämpöpumppu vie erittäin vähän tilaa. Yökäyttöön on tarjolla niin sanottu hiljainen toiminto, joka vähentää käyntiääntä 3 dB(A).

 

Älykäs jäänpoisto

Boschin ilmavesilämpöpumput eivät tarvitse sulatustoimintoa yli viiden asteen ulkolämpötilassa. Tämä varmistaa merkittävät energiasäästöt ja lisää käyttömukavuutta. Kehittyneen vaihtoventtiiliteknologian ansiosta ehkäistään pattereiden ”naksuntaa”. Ilma-vesilämpöpumppu toimii erittäin luotettavasti jopa äärimmäisissä olosuhteissa tippakaukalon tukoksesta ilmaisevan hälytyksen ansiosta.

 

Suunniteltu Pohjoismaiden ilmastoon

Bosch Compress 6000 AW -ilma-vesilämpöpumpun tyylikäs ulkoasu on suunniteltu Pohjoismaiden ilmastoon. Esimerkiksi höyrystin ja puhallin ovat 40 cm maanpinnan yläpuolella, jotta ne toimivat turvallisesti myös lumisessa ympäristössä. Kotelo on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, joiden ansiosta laite toimii luotettavasti lähes kaikissa olosuhteissa.

Compress 6000 AW

Compress 6000 AW -ilmavesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa kiinteistöä, lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

Compress 3000 AWS Split

Compress 3000 AWS on uuden sukupolven ilmavesilämpöpumppu. Se on kehitetty vastaamaan pohjoismaisten sääolosuhteiden asettamiin vaatimuksiin. Siitä on saatavissa kolme mallia, joiden lämpöteho vaihtelee välillä 9,5–17 kW.

Kompressori on kierroslukuohjattu, mikä tarkoittaa, että se mukautuu jatkuvasti ja automaattisesti talosi lämmitystarpeisiin. Lämpöpumpun kehittynyt ohjausjärjestelmä ottaa elintapojesi lisäksi huomioon myös sääolojen muutokset ja sovittaa kierrosluvun niiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että lämpöpumppu ei koskaan tuota liikaa lämpöä, ja sinä säästät joka kuukausi.