Disne – företaget som tryggar din fastighet

Disne är familjeföretaget från Åbo som under årens lopp vuxit sig från ett byggföretag på några personer till ett mångsidigt flerbranschföretag inom fastighetsskötsel. Våra experter inom de olika verksamheterna är både mångsidiga och erfarna, bland annat inom byggverksamhet, städning, husteknik och låsning. 

Bygg

Vi på Disne tar hand om allt inom bygg, allt från renovering och markbyggnad, till diamantsågning – för att inte tala om trendiga mikrobetongytor som vi också är skickliga på.

Markbyggnad

Inom området markbyggnad tar vi hand om allt vad du kan tänka dig. Vi sanerar förorenad mark, vi gräver husgrunder, vi gräver vid sanering av dränerings-, dagvatten- och avloppssystem, detta bara som en inledning och en kort introduktion!

Diamantsågning och -borrning

Diamantsågning och -borrning är våra riktiga specialområden. Med mångsidig utrustning och en kunnig personal garanterar vi ett klanderfritt resultat!

Värmepumpar

Vi installerar och underhåller värmepumpar av alla märken, vare sig det gäller i hemmet, på jobbet eller på sommarstugan.

VVS

Vi på Disne har de hustekniska helhetslösningar du behöver. Vi tar hand om el-, vatten- och luftväxlingssystem, och inte heller de nya lösningarna inom förnybar energi är obekanta för oss.

Inredningsplanering

Vi står gärna till tjänst vid val av färger och ytmaterial, och dessutom hjälper vi dig gärna att hitta de bäst fungerande inredningslösningarna.

Hinderfrihet

Vi kartlägger och renoverar både hem och husbolag för en bättre hinderfrihet. Hinderfria miljöer är ju trygga inte bara för rörelsehindrade personer, utan för var och en av oss. De underlättar livet och vardagen för alla och envar.

Ansvarig arbetsledare

Hos Disne hittar du rätt ansvarig arbetsledare till varje typ av byggprojekt, vare sig det är stort eller litet.

Billåssmed

Billåssmeden reparerar och serialiserar lås i gamla och nya bilar. Även när du tappat nyckeln eller den har blivit inlåst i bilen är billåssmeden den person du behöver.

Städning

Vårt erfarna städteam tar hand om alla olika typer av städning, vare sig det gäller hem och husbolag, affärsutrymmen eller slutstädningar.

Ta kontakt, lämna feedback, be om offert…

Vårt låsvaruhus har de rätta lås- och nyckelreservdelarna till just din bil. 24/7.

Vårt låsvaruhus står till tjänst med allt som gäller bilnycklar och lås. Varje dag, oavsett tid och plats.