Kaipaako koti uutta ilmettä? Mikrosementti on tyylikäs, kestävä ja hengittävä materiaali, jolla voidaan pinnoittaa sisätilojen lattioita ja seiniä. Sillä on erinomainen tarttuvuus ja se kestää hyvin kulutusta. Koostumuksensa johdosta se luo esteettisen, sileän, karhean, kuvioidun pinnoituksen niin kuiviin tiloihin kuin märkätiloihinkin. Mikrosementti antaa tilalle saumattoman ja yhtenäisen ilmeen.

Mikrosementin asennus on käsityötä ja siinä näkyy asentajan käsiala. Erilaisilla viimeistelytekniikoilla voidaan tehdä niin teollisen näköistä pintaa kuin hyvin sileää, modernia pintaa. Mikrosementeissä on laaja värivalkoima, jolloin jokainen löytää varmasti tyyliinsä ja muun sisustuksen kanssa sointuvan värivaihtoehdon.

Mikrosementtiä on olemassa eri karkeuksia. Yleensä karkeammalla sementillä tasoitetaan suurimmat epätasaisuudet ja siitä edetään kerrosten mukaan hienompaan mikrosementtiin. Näin valmis pinta saadaan tiiviiksi, kovaksi ja sileäksi. Pinta viimeistellään lakalla, jolloin pintaan saadaan tiivis suojakerros.

Mikrosementtiä voidaan käyttää mm. lattioiden, seinien ja portaiden pinnoittamiseen. Mikrosementti soveltuu erinomaisesti kylpyhuoneisiin, mutta myös muille pinnoille kuten pöytätasoille, huonekaluille jne. Mikrosementti voidaan asentaa myös vanhan laatan, mdf –levyn, muovin, lasin, metallin jopa puun päälle, jolloin muutoksen toteuttaminen on nopeaa ja taloudellista.

Mikrosementin hyödyt

  • saumaton
  • laaja värivalikoima
  • helppo pitää puhtaana
  • nopea asentaa
  • voidaan asentaa vanhan materiaalin päälle

Kysy lisää 
Ville Inkinen 
p. 0400 782 385
ville.inkinen@disneoy.com